06/30 558-1395 judit.tiba@gmail.com

Szépülni vágyó kedvenced

Hozd el hozzám

Magamról

Tiba Judit vagyok.

2008-ban végeztem OKJ-s kutyakozmetikusként, azóta kutyusokat szépítek.
Mindig szerettem az állatokat, de lakótelepi körülmények között egy ékszerteknős lett az első lakó. Ő a mai napig családunk tagja, már 27 éve. Aztán már a kertes házba érkezett a fekete cicalány, 17 évvel ezelőtt. És 2006-ban, karácsonyi ajándékként az új családtag, a 4 hónapos Orosz Fekete Terrier fiú, Brúnó.

Akkor döntöttem el, hogy a kutyakozmetikát választom.
Közben Brúnóval megtapasztaltuk a kutyakiállítások világát, és a Hungaria Champion címet sikeresen el is értük.
A tanulás sem maradt ki az életünkből, a kutyasuli rendszeres tanulói lettünk.
2017-ben megérkezett a régóta várt második Orosz Feketénk, Daren.

Sajnos Brúnó, 11 nagyon boldog együtt töltött év után itt hagyott minket, nagy űrt hagyva ezzel maga után. Másfél hónapig nevelgette kicsi Darent, és aztán a továbbiakat ránk bízta.
Most ő lép az öreg helyébe. Vele is járunk kutyasuliba, túl vagyunk egy sikeres BH Engedelmes vizsgán. És persze a kiállítások sem maradnak el. Hungaria Champion és Hungaria Show Champion címek büszke tulajdonosai vagyunk.

ápolt és szép külső

A Kutyakozmetika

Kozmetikámban szívesen látok minden kicsi-közepes és nagy méretű kutyust, hogy az együtt eltöltött idő után tisztán, ápoltan és szép külsővel távozzon. Mindig öröm látni őket, ahogy büszkén lépkednek a frissen elkészült új külsővel.
Idősebb kutyák kímélő ellátást kapnak, a kölyök és első kozmetikás kutyusok az ismerkedéssel kezdik, és közösen felfedezzük a szépülés rejtelmeit. Az aggódó gazdik természetesen velünk ismerkedhnek.